Skip links

Het Nationaal IE-studentencongres

Op 8 maart 2019 heeft VIER Nijmegen deelgenomen aan de tweede editie van het Nationaal IE-studentencongres op het Amsterdams kantoor van Simmons & Simmons. Een dag waarbij studenten uit heel Nederland bijeenkwamen om zich te verdiepen in de wereld van het intellectuele eigendomsrecht. De dag begon met een lezing van gastspreker Dirk Visser (advocaat bij Visser Schaap & Kreijger en hoogleraar intellectuele eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden). Hierna zijn op interactieve wijze verschillende onderwerpen behandeld in de vorm van diverse workshops welke onder leiding stonden van gerenommeerde IE-advocaten van Brinkhof, Freshfields, Hogan Lovells, HOYNG ROKH MONEGIER en Simmons & Simmons. De dag werd afgesloten met een pleitwedstrijd waarbij de deelnemende studieverenigingen uitmaakten wie het beste IE-pleitteam in zijn midden had.